Защо е опасно да получим паник атака?

Първият път, в който получих паник атака, мислех, че получавам инфаркт. Физическите симптоми са толкова ясно изразени и силни, че човек има чувството, че умира. Някои хора дори стигат до болница заради притеснителните усещания, за които сигнализира.

Много хора, които страдат от паническо разстройство, се чувстват по същия начин. По време на атаката имат чувството, че умират. Често могат да убедят себе си напълно, че получават инфаркт или са болни от друго смъртоносно заболяване.

Защо е опасно да получим паник атака?

Това е наистина нещо много страшно, с което Слава Богу, успях да се преборя? Как излекувах този проблем, наречен паник атака?

С капки, които са изцяло на билкова основа – Паник Стоп. Не съм приемала никакви други медикаменти по време на лечението си. Тези капки дори не водят лекарство, а хранителна добавка. Съдържат относително еднакви количества жълт кантарион, екстракт от пасифлора, горчив портокал и магнезий. Всички тези съставки оказват благоприятно влияние върху нервната система и възстановяват емоционалния баланс и психичното равновесие, които са изцяло редуцирани по време на паник атака.

Паник Стоп се предлага на сайта на Nutrivision.bg на цена от 39 лева. Повярвайте ми, ако имате подобен проблем и изпитвате периодично такива панически страхове, които се изразяват в опасение за вашия живот и притеснение относно дали някой ви обича, то трябва да опитате с Паник Стоп.

Разбира се, започнах да правя и много други неща като да се движа по-често, научих да дишам бавно и да вдишвам колкото се може по-дълбоко въздух, поддържам редовен контакт с всичките си близки, релаксирам всеки ден, не употребявам кафе в неограничени количества и спрях да пуша и спя поне по 8 часа в денонощието.

Вижте повече полезни съвети за справянето с паник атаки на Nutrivision.bg, откъдето може да си поръчате и Паник Стоп. Имат телефон за контакти 0888 047 760, на който може да позвъните, ако имате някакви въпроси или запитвания.