Цена за детектор на лъжата в град София от Детекторналъжата.org

Живеем в свят, в който има бърз обмен на информация особено в по-големите градове в рамките на една страна. Усеща се напрежения в следствие на натрупването на задачи, задължения и хиляди отговорности. Безспорен факт е, че в днешно време доста двойки се ревнуват заради прекомерната употреба на Интернет и злоупотребата в социалните мрежи. В такъв случай при възникнала конфликтна ситуация на недоверие или съмнение може да се прибегне към полиграфско изследване с детектор на лъжата.

Знаете ли къде може да подложите някого на полиграфски тест на ниска цена в град София? Едно от най-добрите места за провеждане на такъв тест е център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“.

Този уред, измислен от човека, е вероятно един от най-гениалните продукти на човешкия интелект, тъй като по абсолютно уникален и безболезнен начин се проверява истината в конкретна ситуация или казус.

По-голяма част от вас не са били преки свидетели на такова изследване и може би мислят, че самият тест е болезнен и се усеща дискомфорт по време на протичането му, но това съвсем не е така. Единственият съвсем лек, дори неосезаем дискомфорт, който изследваното лице може евентуално да изпита, е от датчика, отчитащ промените в сърдечната дейност. Този датчик се нарича маншон, който на някои от вас ви звучи познат, тъй като се използва и при измерване на кръвно налягане.

Цена за детектор на лъжата в град София от Детекторналъжата.org

За да видите пълния списък с услугите, които предлагат, и всяка цена към тях, ви съветваме да посетите тяхното виртуално пространство като последвате този линк Детекторналъжата.org. Компанията предлага няколко услуги, свързани с детектор – за частни лица, за по-големи и по-малки фирми и държавни предприятия. За редовни клиенти се изготвя специален абонамент, който осигурява значителна отстъпка от редовната цена.

Център за психофизиологично изследване „Детектор на лъжата“ разполага с модерна техника и оборудване, които са гаранция са прецизни резултати. Разбира се, в подобен тип изследвания не се разчита само на машините. Нужни са квалифицирани и специално обучени полиграфисти, които да разчетат резултатите от изследването и да преценят дали казано е истина или лъжа. Продължителността на такъв тест с детектор на лъжата е приблизително около два астрономически часа, но всяко изследване е различно, според зависи казуса, който се разследва и по-конкретно неговата сложност.

Не трябва да се безпокоите, че уредът може да ви причини болка или дискомфорт. Детекторът по никакъв начин не уврежда Вашето физическо и психическо здраве. Също така е невъзможно да ви удари ток.

Посетете Детекторналъжата.org, където ще може да получите отговор на всеки един въпрос, който ви интересува. Но ако имате нещо неясно, винаги може да позвъните на телефонен номер 0885 600 802 или 0700 111 60. Ако сте решили да се възползвате от услугите им, трябва предварително да разясните каква е ситуацията по телефона или на място в офиса, който се намира на адрес – гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ 22. Ще получите безплатна консултация от квалифициран служител. По време на предтестовото интервю полиграфистът ще формулира и преговори всички въпроси, които ще бъдат зададени на теста. В полиграфското изследване няма да има изненадващи и подвеждащи въпроси.