Какво ви очаква в тренировъчна школа дистрибуция от Съплай Чейн?

Успехите на работното място, задоволителното справяне със задачите и ситуациите доказано карат човек да се чувства добре.

Ако от известно време обаче, по време на работния процес, не се чувствате стимулирани и вдъхновени – то изглежда имате нужда от опресняване на знанията ви.

За щастие вече лесно може да сторите това като се запишете за тренировъчна школа дистрибуция от Съплай Чейн (научете подробности тук). Обикновено хората в отдел доставки имат желание за развитие, но рядко им се предоставя такава възможност. С помощта на supplychain.bg и предлаганото от тях бизнес обучение ще видите къде са пропуските и по какъв съвременен и полезен начин можете да оптимизирате работата си.

Тренировъчната школа дистрибуция засяга главно всяко едно йерархично ниво, в този отдел, в един по-различен аспект. За разлика от теорията, която всеки може да прочете в интернет или да закупи книга за дистрибуция и дистрибуционната политика, за да обогати знанията си – курсът на Съплай Чейн ще ви запознае с тънкостите по време на работа. Предстои да се сблъскате с това как да се справяте с различни проблеми, на различните нива, как да бъдете оптимални в извършването на задълженията си и накратко – как да бъдете професионалисти в сферата си на дейност.
Какво ви очаква в тренировъчна школа дистрибуция от Съплай Чейн?
Бизнес обучението, наречено още тренировъчна школа дистрибуция се състои от три различни модула. Всеки модул ви запознава с различни компетенции и не е задължително да записвате и трите модула подред. Можете да изберете този, от който се нуждаете в работата си, но имайте предвид, че само цялостното обучение ще ви даде това , от което се нуждаете. Ако искате да изкарате всички модули поред – то най-добре би било да започнете от първия такъв, който ще ви въведе в основите на дистрибуцията и ще ви запознае с длъжността на продавач консултанта. Не пропускайте да посетите supplychain.bg, за да разберете повече подробности относно тренировъчната школа дистрибуция и да се запишете за нея.