Видове трислоен паркет цени и характеристики

Ако се чудите какъв под да изберете за новото си жилище, то можете да разгледате някои приятни и полезни варианти, които се характеризират и с по-добра устойчивост.

Различни видове трислоен паркет цени при lazur-parketi.com и характеристики, можете да видите сред разнообразието от предложения на lazur-parketi.com. Структурата на всеки от предлаганите трислойни видове паркет, както подсказва наименованието, е изградена от три слоя дървесина, като най-горният е изработен от дървесина с високо качество. Най-често използвания вид е от дъб, като можете да изберете и такава от бук или ясен и още много интересни варианти.
Видове трислоен паркет цени и характеристики
Сред разнообразието видове трислоен пакет цени, можете да харесате по-традиционни модели или по-екзотични, според това какъв е интериорът или каква атмосфера имате желание да създадете. Видът на подовото покритие е от особена важност за целия стил на помещението, особено, като става думна за паркет. Естествените дървени повърхности имат своя характерен чар и носят усещане за досег с природата и не на последно място стил. Можете да създадете пространство повече светлина и уют, като изберете по-топлите цветове и комбинации от нюанси, както и да успокоите дадено помещение, ако то е предназначено за почивка, с някои от по-хладните тонове.

Имате избор и за различни шарки трислоен пакет, които могат да бъдат с надлъжни или напречни ивици, а това се отразява на големината на пространството. Ако имате по-дълги помещения, които бихте искали да хармонизирате, можете да изберете напречните ивици, които оптически разширяват пространството. Съответно, надлъжните го удължават. Вижте подробности и примери в каталога на lazur-parketi, като пуснете въображението си свободно да рисува желания уют. Можете да се спрете на паркет, който е покрит с лак на водна основа, който от една страна запазва материалите и от друга е безопасен за здравето и освен това за повече трайност, той също е в три слоя, а ако предпочитате, предлагат се и варианти за трислоен паркет с меко восъчно покритие. Разгледайте подробно каталога и изберете сами.