Спалнята може да бъде приказно място с матраци от ново поколение

Всички сме чели приказката за „Царкинята и граховото зърно“, но когато в реалността се събуждаме неотпочинали и схванати след сън върху стар или неудобен матрак, това не показва нищо друго, освен че се нуждаете от нов.

С матраците от ново поколение няма да се нуждаете от двадесет дюшека и дванадесет пухени завивки, за да спите добре. Матраците от intershop са създадени с внимание към детайла. Модерният и практичен дизайн се съчетава с модерните производствени технологии, за да ви осигурят максимален комфорт по време на сън.
Една от най-сигурните индикации, че сте се спрели на добър магазин за матраци е голямото разнообразие на марки и производители, което осигурява добро съотношение между цена и качество.
В онлайн магазина intershop.bg можете да избирате между предложения на над 20 различни производителя. а промоциите и намаленията са ежедневие.Често много клиенти предпочитат да пазаруват във физически, а не онлайн магазини, тъй като доставката оскъпява поръчката. Това обаче не се случва в intershop, защото доставката е безплатна до всяка точка на страната (независимо дали става въпрос за град, или село). При покупка над 300 лв получавате подарък топ матрак, а над 600 лв- две възглавници. Постоянните намаления на матраците пък достигат до 60 %, а предложенията са на над 20 различни производителя, между които Тед, Resta, Magniflex, Sealy, Relax и други. С една дума фирмената политика на intershop се гради с фокус върху нуждите на клиента. Именно поради тази причина на сайта има онлайн съпорт и служители от екипа ще ви помогнат да направите най-подходящия за вас избор, като отговорят на всичките ви въпроси.
Спалнята може да бъде приказно място с матраци от ново поколение
Избирайте матрака си внимателно и се информирайте, за да сте доволни от покупката. Не винаги най-скъпият вариант е най-подходящият. Затова се ръководете и от други характеристики на матраците като ядро, калъф, покритие, размер, дизайн, производител.
В онлайн магазина intershop.bg можете да се запознаете с детайлно описание на всички предложени продукти и да разберете интересни факти около производството и историята на матраците. Спалнята ви може да бъде приказно място с матраци от ново поколение. А с надежден партньор изборът е лесен и приятен.