Тенденции при интериорните врати в София

Знаете ли, че думата „врата“ не е в единствено число? Формата е генерализирано двойствено число от старобългарски, но в езиковата компетентност на съвременния човек се определя като съществително име в единствено число. Словосъчетанията „траянови врата“; „закрити врата“ и др. свидетелстват за тази промяна.Вероятно този факт се дължи на отъждествяването на понятието за врата със старите двукрилни порти.
Днес интериорните врати от Перфект Мебел са последна дума в иновациите, като същевременно разчитат на традицията в производството на интериорни врати.Така съвременни модели врати притежават онази двойственост, която е кодирана в самата дума „врата“.

Още от времето на портите, които са имали и функцията да правят впечатление на всеки,който прекрачва прага им, вратите стават „лицето“ на дома.
На това схващане почива и философията, залегнала във фирмената политика на Перфект Мебел. На сайта им можете да откриете луксозни врати в ретро разкош до съвсем новите, модерни и изчистени модели.

Тенденции при интериорните врати в София

Рационализирането на малките пространства в градските апартаменти е станало основна задача на интериорните дизайнери и определя тенденции в дизайна. Решение на този проблем се намира и при интериорните врати, именно чрез много практичните врати-хармоники.Днес можете много лесно да спестите пространство в дома чрез такъв тип интериорни врати. Ако харесвате ретро стила в София, можете да го получите с плъзгащи се интериорни врати, добили широка популярност през 20 век.

факт е, че флоралните мотиви и геометрични фигури са много характерни за интериорните врати и се свързват с утвърдени архитектурни течения, които са станали синоним за лукс и добър вкус. Много от съвременните архитекти и дизайнери разчитат именно на афинитета към природата, за да създадат едни от най-добрите си и интересни решения в интериорния дизайн.

Така, ако искате да заложите на класиката или авангарда и да изберете интересно решение за дома си, можете да намерите надежден партньор в лицето на Перфект Мебел с основен офис в София. Разчитайки на модерната визия и традициите при интериорните врати, фирмата може да се похвали с много и успешни проекти.