Какви са предимствата на ламинирания паркет

Знаете ли колко много микроорганизми се крият в старите тапицирани мебели?  Вероятно си представяте една част от тях, когато забележите прахът, който се вдига, но със сигурност не можете да видите тези, които се разполагат в старите мокети и килими. Ето как в пространството се създава една специфична миризма на застоялост, от която можете да се отървете само, ако перете редовно вашите подови покрития. Това, обаче не е възможно при всички случаи, за това най-добре е да заложите на гладките повърхности. Ето защо можете да се доверите на ламината от lia.bg.

Както може би сте забелязали на места,където има, ламинатът е много лесен за поддържане и не позволява да се задържа върху него прах. Не и по такъв начин, както това може да се случи с един мек мокет, например. Предимството на ламинирания паркет е, че освен, че се чисти много лесно, той създава свежест в дома и може да се комбинира с различни килими и черги, които лесно се поддържат, когато са по-малки. Когато става дума за топлите сезони, обаче хладината, която създава ламинатът е за предпочитане и за това не ви трябва нищо друго върху него.

ламиниран паркет от lia.bg

За да изберете подходящ цвят е достатъчно да разгледате сайта и ще срещнете многообразие от възможности. От изключително светли тонове до много тъмни цветове, преминавайки през цяла палитра от нюанси можете да пребродите и да се спрете на онова, което ще ви донесе най-много радост. За да си доставите максимален уют е добре да да съчетаете добре и цветовете на ламината с околните в избраното пространство. В каталогът ще откриете ламиниран паркет и в натурални природни тонове, които се съчетават почти с всякакъв тип мебели и цветове на стените.
Все пак, за да се изпълните с вдъхновение от обновяването на вашето пространство в най-голяма степен – изберете тези, които подхождат на вашето настроение. Тоест следвайте интуицията си и тя няма да ви подлъже. Разгледайте сайта и действайте, а монтажът ще се случи със скоростта на магия.