Можем ли да открием полиграф в София

От дома ви изчезват безследно ценни вещи и не знаете как, а може би имате съмнение, че ви изневеряват?
Не е необходимо да посещавате врачки и оракули, за да разберете истината, тъй като в съвремеието има и много по-лесен начин. Той е познат на обществото още от 1921 година, когато Дж. А. Ларсън от Калифорния изобретява машината полиграф (polygraph).

Какво трябва да знаете за нея и как да откриете полиграфски услуги в София – предстои да разберете в настоящата публикация.

Полиграфът (polygraph) или както най-често го наричат – Детектор на лъжата, е едно от великите изобретения на човечеството и доказателство за това е вписването му в списъка с най-велики изобретения, според Енциклопедия Британика, през 2003 година.

Полиграф още Детектор на лъжата се е използвал далеч в миналото за разкриването на редица престъпления. Самият му създател – Ларсън е бил полицейски служител и навярно това е била и основната му цел, с която го създава.

полиграф от poligraf.bg

Този уред, търсещ истината, работи чрез отчитане на психофизиологичните дейности на човека като дишане, пулс, потоотделяне и мускулна дейност. Главно работата му се дели на три етапа. Първият етап предшества теста. Обикновено преди началото на изследването се подписва и декларация от страна на клиента, който иска да използва полиграфските услуги. Втората фаза е известна като „получаване на данни“ и не на последно място – третия етап: анализ на получените данни.
Ако работите с професионалисти – те могат да ви предоставят до 98% истинност на резултатите в края на теста. Възможно е да откриете такива полифрафисти и у нас, по-специално в София.

Използването на полиграф не е чуждо на столичани и като цяло на всички, които се интересуват от подобни неща. Ако и вие сте един от желаещите да възтържествува истината и да сложите край на съмненията си, можете да го направите, посещавайки адрес Poligraf.bg, където ще намерите контакт с едни от най-опитните полиграфисти и модерна апаратура.

Възползвайте се още сега!