Картини и сувенири

Къщата на сувенирите и картини – „Неолит макс“ ви предлага много интересни и необикновенни артикули. Намираме се в центъра на град София на булевард Фритьоф Нансен.

От пет години предлагаме картини и сувенири за всеки вкус и повод. Наши редовни клиенти са различни светски личности, политици и спортисти, както и фирми и предприятия. Разнообразието от картини и антикварни стоки и предмети впечатлява всеки новодошъл посетител на магазина.
Веднъж закупите ли си картини или други сувенири от нас, вие получавате клиентска карта и всички следващи покупки са с петнадесет процента намаление.

Предлагаме картини на български художници от началото и средата на миналия век, както и съвременни произведения. Репродукции на световно известни и емблематични картини на Пикасо, Дали, Шагал и още много други. Много картини от областа на живопис и автопортрети са сред нашите най-нови предложения.
Редовно обновяваме и обогатяваме нашите колекции с картини, склуптури и други предмети. Разполагаме с картини на различни цени, които са подходящ подарък за рождени дни, годишнини или пък за нов дом.

Много офиси и вериги хотели ни се доверяват при избора на картини за допълване на интериора. Нищо друго не може да внесе такъв уют и приятно усещане, както подходящ пейзаж или интересна гравюра. Светлината и настроението, които се излъчват от нашите картини са наистина завладяващи.
Предлагаме старинни ножове, както и чисто нови експонати, часовници, сребърни прибори, чаши, халби, ключодържатели и други предмети. Луксозни писалки и запалки, както и впечатляващи рамки за снимки и картини.

Вази от различни материали, кристални съдове и фигури допълват нашите колекции от предмети за украса и бита.
През този месец всички наши картини на български художници са намалени с десет процента. Към всички картини с пейзажи и живопис подаряваме сувенир изненада.

„Неолит макс“ може да достави за вас и картини, които не са налични в момента, за целта трябва да направите заявка в магазина.